مجله قهوه – پای ابریشم فرانسوی مطمئناً با پر کردن ابریشمی در دهان شما ذوب میشود. مخلوط قهوه با کاکائو هلندی و شکلات تلخ و شیرین طعم مخصوصاً غنی این پای را نشان میدهد.
زمان آمادهسازی پای ابریشم فرانسوی : 4 ¼ ساعت (شامل زمان برودت)
تعداد: 10
عناصر موردنیاز پای ابریشم فرانسوی
پوسته پای ابریشم فرانسوی :
• ویفر شکلاتی (30)
• آب (2 قاشق غذاخوری)
• خرما (2 قاشق غذاخوری، بدون هسته و خردشده)
• روغن کانولا (1 قاشق غذاخوری)
پر كردن پای ابریشم فرانسوی :
• آب (1 قاشق غذاخوری)
• تخممرغ (1)
• شکر قهوهای (8 قاشق غذاخوری)
• شکلات تلخ و شیرین (2 اونس، خردشده)
• سفیده تخممرغ خشک (2 قاشق غذاخوری)
• قهوه دمکرده (1 قاشق غذاخوری)
• ژلاتین (1 قاشق چایخوری بدون طعم)
• شیر کمچرب (1/2 فنجان)
• پودر کاکائو (1/3 فنجان، شیرین نشده)
• وانیل (1 قاشق چایخوری)
• کرم تارتار (1/2 قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه پای ابریشم فرانسوی
1. فر را روی 325˚F تنظیم کنید. برای پوشاندن ظرف پای عمیق 9 اینچی از اسپری پختوپز استفاده کنید.
2. پوسته را با قرار دادن خرما و ویفر در غذاساز آماده کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود، سپس روغن و آب را مخلوط کنید و ادامه دهید تا پوسته مرطوب شود.
3. مخلوط را داخل ظرف پای بریزید و در کناره ظرف را فشار دهید. به مدت 10 دقیقه آن را بپزید تا ترد شود. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
4. با ترکیب آب و قهوه در یک کاسه و سپس قرار دادن ژلاتین، تزئین کنید. کنار بگذارید تا نرم شود.
5. کاکائو، شیر، 3 قاشق غذاخوری شکر و تخممرغ را در ظرف بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را روی شعله ملایم قرار دهید و به مدت 7 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود و به 160 درجه فارنهایت برسد. اجازه ندهید تا بجوشد. ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود و وانیل و شکلات را داخل آن قرار دهید و مخلوط کنید تا ذوب شود. از روی شعله برداشته و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
6. تارتار و سفیده را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. از همزن دستی با سرعت کم استفاده کنید تا ضخیم شود. سرعت را بالا برده و بزنید تا مخلوط به قلهها برسد.
7. شکر را اضافه کرده و آنقدر بزنید تا مخلوط نرم و براق شود. ering مرنگ را بگیرید و به مخلوط شکلات اضافه کنید تا ترکیب شود و به مرنگ باقی مانده منتقل شود.
8. هم بزنید و برای پر کردن پوسته استفاده کنید. به مدت 3 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
9. با دقت خلال کرده و روی آن را با خامه فرم گرفته سرو کنید.
منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock
French Silk Pie
This pie will certainly melt in your mouth with its silky filling. The blend of coffee with Dutch cocoa and bittersweet chocolate gives a particularly rich taste to this pie.
Preparation Time: 4 ¼ hours (including refrigeration time)
Serves: 10
Ingredients:
Crust:
- Chocolate Wafers (30)
- Water (2 tablespoons)
- Dates (2 tablespoons, pitted and chopped)
- Canola oil (1 tablespoon)
Filling:
- Water (1 tablespoon)
- Egg (1)
- Brown sugar (8 tablespoons)
- Bittersweet chocolate (2 oz., chopped)
- Dried egg whites (2 tablespoons)
- Brewed coffee (1 tablespoon)
- Gelatin (1 ½ teaspoons, unflavored)
- Low fat Milk (1/2 cup)
- Cocoa powder (1/3 cup, unsweetened)
- Vanilla (1 ½ teaspoons)
- Cream of tartar (1/2 teaspoon)
Directions:
- Set oven to 325˚F. Use cooking spray to coat a 9” deep pie dish.
- Prepare crust by putting dates and wafers into a food processor. Blend until mixture is fine then oil and water and continue blending until crust is moist.
- Put mixture into pie dish and press into dish along sides and bottom of container. Bake for 10 minutes until crispy. Remove from heat and allow to cool.
- Prepare garnish by combining water and coffee in a bowl then put in gelatin; put aside until it gets soft.
- Put cocoa, milk, 3 tablespoons sugar and egg into a saucepan; whisk until smooth. Put pan over a low flame and cook for 7 minutes whisking constantly until sauce thickens and is 160˚F. Do not allow it to boil. Add gelatin and stir until combine then put in vanilla and chocolate and mix until melted. Remove from flame and put aside for 30 minutes to cool.
- Combine tartar and egg whites in a large bowl; use a hand mixer on low speed to beat until foamy. Increase speed to high and beat until mixture forms peaks.
- Add left over sugar and beat until mixture is smooth and shine. Take ¼ of meringue and add to chocolate mix, whisk to combine and transfer into leftover meringue.
- Whisk together and use to fill crust. Refrigerate for 3 hours or more.
-
Carefully slice and serve topped with whipped cream.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.