قهوه ماروچینو

آشنایی با قهوه ماروچینو

مجله قهوه – لایه‌لایه کردن نوشیدنی‌های قهوه زمان و دقت بیشتری نسبت به تهیه یک نوشیدنی معمولی بر پایه اسپرسو می‌خواهد. علیرغم این، ارائه منحصربه‌فرد آن‌ها، ازآنجاکه نوشیدنی‌ها اغلب در یک لیوان سرو می‌شوند، لایه‌ها را قابل‌مشاهده می‌کند و اغلب باعث محبوبیت آن‌ها در بین مشتریان می‌شود. بااین‌حال، درحالی‌که بیشتر نوشیدنی‌های لایه‌ای نسخه‌های دقیق تهیه‌شده نوشیدنی‌های قبلی هستند، اما می‌توان نوشیدنی‌ها را فقط با لایه‌بندی مواد تشکیل‌دهنده تهیه کرد. قهوه ماروچینو یکی از این نمونه‌هاست.

قهوه ماروچینو نوشیدنی ایتالیایی است که با لایه‌لایه سازی پودر کاکائو، اسپرسو و شیر در یک لیوان کوچک تهیه می‌شود. عطروطعم آن یادآور نوشیدنی‌های دیگری مانند موکا است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ریشه و تاریخچه قهوه ماروچینو و نحوه تهیه آن ادامه این مقاله را مطالعه کنید:

قهوه ماروچینو از کجا می‌آید؟

درحالی‌که قهوه ماروچینو در اواسط قرن بیستم اختراع شد، ایتالیایی‌ها از قرن‌ها قبل از نوشیدنی‌های قهوه که با همان مواد تهیه می‌شود، لذت می‌برند.

در قرن هجدهم، باواریسا برای اولین بار ظهور کرد: یک نوشیدنی که با قهوه غلیظ، شکلات و خامه شیر تهیه می‌شود و به‌طور سنتی در یک لیوان بزرگ گرد سرو می‌شود. در تورین در قرن نوزدهم، نوشیدنی مشابه بنام bicerin شروع به ظهور کرد که به‌جای آن با اسپرسو، شیر و نوشیدنی شکلات تهیه می‌شد.

کافه ماروچینو، مدتی بعد، پس از جنگ جهانی دوم، اختراع شد. منشأ قهوه ماروچینو را از بیسیرین الگو گرفته می‌توان به Bar Carpano در Alessandria، Piedmont، حدود 90 كیلومتری جنوب شرقی تورین، پایتخت منطقه، جستجو كرد.

Bar Carpano در نزدیکی کارخانه‌ای بود که توسط برند طراح ایتالیایی Borsalino اداره می‌شد. در آن زمان هنوز هم یک مارک معروف شناخته‌شده بود.

آن‌ها توسط ستارگان هالیوود دهه‌های 1940 و 1950 مانند همفری بوگارت، محبوبیت یافتند که بورسالینو فدورا را هنگام پوشیدن یکی از آن‌ها در فیلم کازابلانکا در سال 1942 جاودانه کرد.

کلمه «marocchino» ایتالیایی «Moroccan» است که به آنجا اشاره دارد که بورسالینو چرم خود را تهیه کرده است. هر کلاه داخل آن یک نوار چرمی قهوه‌ای‌رنگ داشت که نوار ماروچینو نام داشت.

ازآنجاکه کارگران و خریداران بورسالینو به بار کارپانو رفت‌وآمد داشتند، باریستاها ماروچینو را ایجاد کردند و نام آن را برای نوار چرمی کلاه ماروچینو گذاشتند که رنگ آن شباهت زیادی به لایه پودر کاکائو موجود در نوشیدنی داشت.

Francesco Masciullo قهرمان باریستای ایتالیا در سال 2017 و نایب‌قهرمان سال 2019 می‌گوید که قهوه ماروچینو را می‌توان در کافی‌شاپ‌های سراسر ایتالیا یافت. بااین‌حال، او می‌گوید بسته به منطقه، ممکن است نام دیگری داشته باشد و بسیار مهم است که قبل از سفارش آن، بدانید که این نام چیست.

وی توضیح می‌دهد: «به‌عنوان‌مثال، در جنوب ایتالیا [اغلب] اسپرسینو نامیده می‌شود. بااین‌حال، اگر اسپرسینو را در شمال سفارش دهید، باریستاها نمی‌دانند شما چه می‌خواهید.»

چگونه قهوه ماروچینو درست می‌شود؟

ارائه و تهیه دقیق مواردی است که ماروچینو را از سایر نوشیدنی‌های تهیه‌شده با شکلات و قهوه متمایز می‌کند.

اندازه مهم است، زیرا دستورالعمل نیاز به یک لیوان شات 60 میلی‌لیتری دارد، همان چیزی که به گفته Francesco برای ایجاد اسپرسو در vetro یا اسپرسو در لیوان استفاده می‌شود.

او به من می‌گوید که قهوه ماروچینوی سنتی با یک قاشق اسپرسو به‌عنوان پایه شروع می‌شود. سپس باید این لایه را با یک‌لایه پودر کاکائو و سپس شیر مات یا خامه و سپس گردگیری دیگر پودر کاکائو پوشاند.

ماروچینو معمولاً بدون افزودن شکر مصرف می‌شود، اما این ممکن است به نوع و طعم پودر کاکائو مورداستفاده بستگی داشته باشد.

فرانچسکو می‌گوید که مقدار پودر کاکائو و قوام شیر یا خامه به باریستا بستگی دارد، به شرطی که نتیجه به‌طور متناسب متعادل شود. بعضی از دستورها همچنین استفاده از یک فنجان کوتاه‌تر برای عطروطعم شدید قهوه را، ضروری می‌دانند.

علاوه بر این، ممکن است لایه نهایی پودر کاکائو نیز با کرم فندق، شکلات ذوب‌شده، خامه شکلات یا حتی نوتلا عوض شود. همچنین می‌تواند به‌جای لایه‌لایه شدن در بالا، در لبه شیشه پخش شود.

تفاوت قهوه موکا با قهوه ماروچینو

گرچه ممکن است مواد تشکیل‌دهنده آن‌ها مشابه باشد، اما توجه به این نکته مهم است که ماروچینو و موکا نوشیدنی‌های مختلفی هستند. موکا مدتی بعد از ماروچینو اختراع و رواج یافت و اندازه آن بسیار بزرگتر است.

موکا به‌طورکلی شامل دو عکس اسپرسو است و از شربت شکلات، نوشیدن شکلات یا تراش شکلات (به‌جای پودر کاکائو یا یک کرم فندق / شکلات) استفاده می‌کند. همچنین به‌طورمعمول از شیر بخارپز شده به جای شیر مات یا خامه استفاده می‌شود.

موارد مختلفی ماروچینو را از سایر نوشیدنی‌های تهیه‌شده با ترکیب قهوه و شکلات جدا می‌کند. حجم کم آن و استفاده از دولایه پودر شکلات، عطروطعم غلیظ و منحصربه‌فردی به آن می‌بخشد که با شدت اسپرسو ترکیب می‌شود و آن را از موکا یا سایر نوشیدنی‌های مشابه، متمایز می‌سازد.

منبع: perfect daily grind

نوشته ایزابل مانی سان مکس

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *