قهوه‌ی کلمبیایی

آشنایی با قهوه‌ی کلمبیایی – 2

مجله قهوه – کلمبیا از بین تمام مناطق تأسیس‌شده پرورش قهوه ، بزرگ‌ترین و تولیدکننده قهوه درجه‌یک و عالی گونه عربیکا است. اما چرا این‌گونه است؟ چه چیزی قهوه‌ی کلمبیایی را از بقیه بهتر می‌کند؟

اگر تابه‌حال به فنجان طلای سیاه صبح خود نگاه کرده‌اید و فکر نکرده‌اید که چه چیزی ، چرا و از کجا قهوه کلمبیایی شما را می‌سازد، این راهنمای دقیق را بخوانید. من کاملاً مطمئنم که تمام مبانی را پوشش داده‌ام و اکثر سؤالات متداول را پاسخ داده‌ام و نکات اساسی در مورد دم کردن ، تفت دادن و لذت بردن از یک فنجان عالی را با هم بیاموزیم.

فرآوری قهوه‌ی کلمبیایی

در کلمبیا ، تقریباً همه تولیدکنندگان قهوه ، قهوه خود را در تأسیسات خود فرآوری می‌کنند.

دانه‌های قهوه عربیکای کلمبیایی معمولاً در محلی که از آب برای جداسازی تفاله از آلبالو استفاده می‌شود ، به‌صورت مرطوب پردازش می‌شوند. فرآوری شسته شده در اکثر مناطق آب و هوایی به‌خوبی کار می‌کند و نسبت به سایر فرآیندها به کار و نظارت کلی کمتری نیاز دارد. این فرآیند به محصول قهوه‌ی کلمبیایی محصول نهایی تمیزتر ، درخشان‌تر و میوه‌ای‌تری می‌بخشد.

بااین‌حال ، هنوز برخی از تولیدکنندگان وجود دارند که ترجیح می‌دهند از روش‌های طبیعی همراه با عسل برای پردازش دانه‌های قهوه خود استفاده کنند. این فرآیند جایگزین به دلیل تخمیر میوه باقی‌مانده روی حبوبات در حین خشک شدن ، شیرینی و بادی بسیار بیشتری به لوبیا می‌بخشد.

بهترین مارک‌های قهوه‌ی کلمبیایی

بهترین مارک‌های قهوه کلمبیا به نام مناطق زراعی که در آن کشت می‌شوند – ارمنستان ، مدلین و مانیزالس نامگذاری شده‌اند. همه آن‌ها در منطقه مرکزی رشد در کلمبیا واقع شده‌اند و شما اغلب آن‌ها را با مارک‌های مشترک با نام اختصاری “MAM” پیدا خواهید کرد.

برخی از قهوه‌های محبوب کلمبیا

کاتورا اغلب به‌عنوان یکی از بهترین قهوه‌های کلمبیایی در نظر گرفته می‌شود. این نوع قهوه که برای اولین بار در برزیل تولید شد ، اکنون در تمام جهان موردعلاقه است. دانه‌های قهوه کاتورا را می‌توان با اسیدیته و بادی کم تا متوسط ​​و روشن تشخیص داد. خبر بد این است که این تنوع در معرض تهدید دائمی زنگ قهوه است.

کاستیلو یکی دیگر از انواع محبوب است که میراث ژنتیکی خود را با لوبیا روبوستا تقسیم می‌کند. کاستیلو پرورش داده شده است تا در برابر زنگ‌زدگی قهوه مقاوم باشد. حتی اگر این لوبیا بتواند DNA خود را با لوبیای روبوستا که به دلیل پرعطر و طعم بودن شناخته‌نشده است ، به اشتراک بگذارد ، کاستیلو هنوز هم می‌تواند یک نمایه عطروطعم نرم ، معطر و با اسیدیته سیتریک ارائه دهد.

قهوه تینتو همان چیزی است که من دوست دارم از آن به‌عنوان «دم‌کرده محلی» یاد کنم و به‌طور گسترده در خیابان‌های کلمبیا موجود است. نام آن تقریباً به انگلیسی به‌عنوان «آب مرکب» ترجمه می‌شود که به‌طور خلاصه طعم این قهوه بی‌کیفیت را نشان می‌دهد ، اما برای کمتر از ده سنت فنجان واقعاً نمی‌توانید شکایت کنید. اگر در کلمبیا می‌خواهید قهوه بنوشید؛ قهوه تینتو چیزی است که فقط باید امتحان کنید.

لوبیای کلمبیا را از کجا بخریم؟

شما به‌راحتی نمی‌توانید وارد سوپرمارکت محلی خود شوید و از قفسه یک کیسه انتخاب کنید. خوب ، می‌توانید ، اما بهترین طعم قهوه کلمبیایی نخواهد بود.

به همین دلیل من بسیار توصیه می‌کنم که یک قهوه‌ی کلمبیایی را به‌صورت آنلاین سفارش دهید ، که کاملاً بوداده و کاملاً «کلمبیایی» باشد.

بهترین روش تهیه قهوه‌ی کلمبیایی چیست؟

اکنون که یک یا دو کیسه از دانه‌های عالی قهوه را تحویل گرفته‌اید ، اطمینان حاصل کنید که عدالت آن دانه‌ها را درست کرده و آن‌ها را به بهترین روش دم می‌کنید.

اسپرسو: با توجه به اینکه این دانه‌ها ازنظر اسیدیته زیاد هستند و دارای طعم مطبوعی هستند ، قهوه‌ی کلمبیایی را برای استفاده در دستگاه اسپرسو مناسب می‌کند. این اسیدیته بالا همچنین با نوشیدنی‌های اسپرسوی شیر مانند ماکیاتو و کاپوچینو جفت می‌شود.

Pour Over: نمی‌توانید با استفاده از دانه‌های کلمبیا در آب جوش قهوه موردعلاقه خود را تهیه کنید. من به‌شدت توصیه می‌کنم با Chemex یا Hario V60 امتحان کنید.

AeroPress: به اشتراک گذاشتن ویژگی‌های مشابه با دستگاه اسپرسو ، AeroPress فروتن ابزاری مناسب برای خنک کردن برخی از قهوه‌های خوش‌طعم است. واقعیت جالب ، بوگوتا ، پایتخت کلمبیا ، حتی میزبان مسابقات قهرمانی AeroPress سالانه است.

منبع: bean ground

نوشته مارک مورفیو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *