قهوه‌ی کلمبیایی

آشنایی با قهوه‌ی کلمبیایی – 1

مجله قهوه – کلمبیا از بین تمام مناطق تأسیس‌شده پرورش قهوه ، بزرگ‌ترین و تولیدکننده قهوه درجه‌یک و عالی گونه عربیکا است. اما چرا این‌گونه است؟ چه چیزی قهوه‌ی کلمبیایی را از بقیه بهتر می‌کند؟

اگر تابه‌حال به فنجان طلای سیاه صبح خود نگاه کرده‌اید و فکر نکرده‌اید که چه چیزی ، چرا و از کجا قهوه کلمبیایی شما را می‌سازد، این راهنمای دقیق را بخوانید. من کاملاً مطمئنم که تمام مبانی را پوشش داده‌ام و اکثر سؤالات متداول را پاسخ داده‌ام و نکات اساسی در مورد دم کردن ، تفت دادن و لذت بردن از یک فنجان عالی را با هم بیاموزیم.

تاریخچه قهوه‌ی کلمبیایی

قهوه در کلمبیا را می‌توان تقریباً در اواسط قرن شانزدهم و در همان زمان شروع ورود کشیش‌های یسوعی از اروپا به این منطقه مشاهده کرد.

رهبران وقت کلمبیا می‌خواستند کشاورزان محلی کشت قهوه را در اولویت قرار دهند ، اما با مقاومت مواجه شدند. کشاورزان نگران بودند که برای تهیه اولین محصول قهوه که 5 سال طول می‌کشد و قابل‌درک است چطور باید در این دوران طولانی زنده بمانند؟

یک کشیش کوچک روستایی به نام فرانسیسکو رومرو پیشنهاد می‌کند کشاورزان به‌جای توبه معمول در اعتراف ، 3 یا 4 درخت قهوه بکارند. طولی نکشید که اسقف اعظم کلمبیا این موضوع را گرفت و فکر کرد که این یک ایده عالی است که به همه دستور داد از این توبه استفاده کنند و این ایده به یک روش عمومی تبدیل شد.

همان‌طور که می‌توانید تصور کنید ، این‌همه به لطف توبه نیاکان، کلمبیا را به یکی از بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده قهوه در جهان تبدیل کرد.

با افزایش تقاضا ، کلمبیا صادرات خود را آغاز کرد و در سال 1835، آن‌ها حدود 2500 کیسه قهوه به ایالات‌متحده صادر کردند. در سال 1875 این رقم به رقم خیره‌کننده 170 هزار کیسه رسید و به ایالات‌متحده و مناطقی از اروپا، افزایش یافت. تا سال 1992 صادرات قهوه از کلمبیا به بیش از 17 میلیون کیسه در سال افزایش یافت.

چه چیزی دانه‌های قهوه‌ی کلمبیایی را بسیار خاص می‌کند؟

آنچه باعث خاص بودن قهوه‌ی کلمبیایی می‌شود را می‌توان در مکان کلمبیا مشخص کرد – این منطقه جغرافیایی مناسبی برای پرورش قهوه است که به این محصول حساس شرایط بهینه برای رشد و نمو می‌دهد.

عطروطعم غنی این قهوه به شرایط مناسب خاک ، میزان مناسب باران (حداقل 200 سانتی‌متر در سال) و آب‌وهوا بستگی دارد (دما هرگز به زیر انجماد نمی‌رسد).

مشخصات طعمی (طعم قهوه‌ی کلمبیایی)

با توجه به مناطق وسیع در حال رشد در کلمبیا ، سخت است که مشخصات خاص طعم قهوه این منطقه را مشخص کنید. بااین‌حال ، رایحه‌های طعم‌دهنده غالب وجود دارد که به‌عنوان قهوه‌ی کلمبیایی شناخته می‌شوند.

لوبیای کلمبیا را می‌توان کاملاً متعادل و ملایم با بادی‌ای ابریشمی متوسط ​​و روکش تمیز توصیف کرد. به‌طورمعمول ، سطح اسیدیته در این مناطق قهوه متوسط ​​تا زیاد است.

می‌توانید نکات ظریف گل را با نت‌های اساسی میوه‌های گرمسیری ، توت‌های قرمز همراه با شیرینی هم تراز با نیشکر یا کارامل انتظار داشته باشید. رایحه مرکبات که با ادویه‌جات ترشی جات مخلوط می‌شوند ، غلبه نمی‌کنند.

شرایط ایدئال برای رشد قهوه‌ی کلمبیایی

مناطق کاشت قهوه کلمبیا را می‌توان به دو مکان مجزا تقسیم کرد:

ارتفاعات سانتا مارتا در سیرا نوادا و سه بخش شیب‌دار کوه‌های آند که کشور را پیمایش می‌کنند.

منطقه وسیع اطراف Medellin تقریباً از 14000 کیلومتر مربع تشکیل‌شده و اغلب از آن به‌عنوان محور رشد قهوه کلمبیا یاد می‌شود. منطقه شرقی در اطراف شهرهای بوگوتا واقع‌شده است و بوکارامانگا کوچکتر و بسیار کوهستانی است.

هر دوی این مکان‌های رشد قهوه دارای خاک‌های آتشفشانی حاصلخیز مناسب و ارتفاعات زیاد تا 6400 فوت دارند.

قهوه‌ای که در این مناطق رشد می‌کند معمولاً در سایه انجام می‌شود و میانگین دما به 8 تا 24 درجه سانتی‌گراد (46 تا 75 درجه فارنهایت) می‌رسد.

دانه‌های قهوه که در منطقه مرکزی رشد می‌کنند به دلیل عطروطعم غنی و بادی سنگین با اسیدیته بالا مشهور هستند. از طرف دیگر ، قهوه‌ای که در منطقه بوکارامانگا رشد می‌کند ملایم‌تر و غنی از طعم و مزه است اما هنوز هم غالباً بادی بالایی دارند. یک قهوه کم اسید را می‌توان در منطقه بوگوتا در حال رشد یافت اما همچنان غنی بودن این قهوه را حفظ می‌کند.

منبع: bean ground

نوشته مارک مورفیو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *