دانه‌های معیوب قهوه

آشنایی با دانه‌های معیوب قهوه

مجله قهوه – توجه و تمرکز بر کیفیت دانه سبز قهوه امروزه از اهمیت ویژه‌ای در زنجیره عرضه برخوردار است. تأثیر ارتفاع بر کیفیت قهوه و یا میزان دانه‌های معیوب قهوه پس از رُست قهوه و یا تأثیر فرآوری قهوه بر کیفیت نهایی قهوه، هرکدام به‌نوعی به کیفیت دانه سبز قهوه برمی‌گردد.
همیشه خطر وجود نقایص و کمبودها در یک محصول کشاورزی وجود دارد. در صنعت تولید قهوه سبز این باور به چشم می‌خورد که خصوصیات فیزیکی قهوه سبز بر سوابق کاری شما در مورد روش رُست دادن دانه‌های قهوه تأثیرگذار است. درحالی‌که برخی نقایص فیزیکی بر فرآیند رُست قهوه مؤثر است و سایر کمبودهای محصول هم فقط بر کیفیت محصول نهایی تأثیرگذار خواهد بود. بدین معنی که تبدیل یک قهوه سبز باکیفیت متوسط به محصول عالی غیرممکن است و در اینجا حتی مهارت‌های عالی شما در بخش رُست قهوه نیز نقشی کمرنگ خواهند داشت.

دانه‌های معیوب قهوه در قهوه سبز

دانستن و جمع‌آوری جزئیات کلیدی در مورد قهوه سبز، از مرحله آغازین بسیار ضروری است. ازاین‌رو شما به‌سادگی می‌توانید آن را ردیابی کرده و در مراحل مختلف، کیفیت فنجان قبلی و بعدی را باهم مقایسه کنید. همچنین با اتخاذ این روش، درک خود از تغییرات دانه سبز را افزایش دهید و درنتیجه به‌عنوان یک خریدار قادر به حفظ کیفیت و یا ارتقای کیفی محصول نهایی خواهید بود.
دانه‌های معیوب در قهوه سبز همیشه وجود دارد اما این مسئله همواره باید مشخص و موردبررسی قرار گیرد. اخیراً، صنعت تخصصی قهوه به سمت انجام تحقیقات بیشتر در حوزه نگرش‌های فیزیکی در مورد آسیب‌های ناشی از حشرات، قارچ‌ها، آفت‌های سیاه و یا ترش؛ گرایش پیداکرده است. به‌عنوان‌مثال، فعالیت آب می‌تواند به شما در جهت شناسایی ایمن بودن محصول کمک کند (فاقد باکتری باشد)، قهوه در قفسه فروشگاه ثبات کیفی داشته باشد و تعیین کند که قهوه در گرمای دستگاه رُست چه واکنشی داشته باشد. برخی از این ویژگی‌های فیزیکی مثل چگالی و فعالیت آب به نظر می‌رسد که فرآیندهای پیچیده‌ای باشند؛ اما ارزیابی و جمع‌آوری این معیارها سریع انجام‌شده و هزینه آن‌هم هرروز کمتر می‌شود.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *