افزودنی‌های قهوه

آشنایی با افزودنی‌های قهوه

مجله قهوه – قهوه یکی از نوشیدنی های محبوب در جهان محسوب می شود که طرفداران بسیاری در جهان دارد و روند رو به رشد آن در جهان و به خصوص ایران لزوم آشنایی با انواع این نوشیدنی محبوب و افزودنی هایی که می توان همراه با آن میل کرد را صد چندان می کند. در این یادداشت می‌خواهیم شمارا با برخی افزودنی‌های قهوه که طعم و مزه‌های هیجان‌انگیزی به قهوه می‌دهد آشنا کنیم. افزودنی‌هایی که علاوه برافزایش تأثیرکافئین، تجربه‌های جدید و لذت بخشی به شما می‌دهد.

ترکیب بستنی و قهوه

بی‌شک بسیاری از شما این ترکیب را تجربه کرده‌اید و از آن لذت برده‌اید. ترکیب بستنیِ سرد با قهوه داغ که به‌عنوان دسری لذت‌بخش و پرطرفدار شناخته می‌شود و شما با عنوان آیس کافی و کافه گلاسه در منوی کافی‌شاپ‌ها با آن روبرو شده‌اید.

در ایتالیایی این ترکیب جذاب را آفوگاتو (Affogato) به معنی «غرق‌شده»، می‌نامند و با ریختن یک شات اسپرسوی داغ بر روی یک اسکوپ بستنی وانیلی درست می‌شود و طعم و مزه بی‌نظیری به قهوه می‌دهد.

ترکیب دارچین و قهوه

یک فنجان کاپوچینوی داغ که بر روی آن پودر دارچین ریخته‌اند، در ایران از طرفداران بی‌شماری برخوردار است. ترکیب قهوه، شیر، شکر و دارچین و آمیزش رایحه گرم دارچین و عطر دلپذیر قهوه، تجربه نابی است که تنها به لذت نوشیدن قهوه منتهی می‌شود و حس بسیار خوبی را به شما می‌دهد.

افزون بر این، خواص درمانی دارچین در کاهش وزن و افزایش چربی سوزی بدن یکی از جذابیت‌های این ترکیب جادویی برای افرادی است که به‌تناسب اندام خود اهمیت می‌دهند.

افزودنی‌های قهوه ترکیب هل و قهوه

هل هم همچون دارچین به عنوان یکی درگر از افزودنی‌های قهوه طعم و عطر دلپذیری به قهوه می‌دهد و با طعم شیرینی که دارد دیگر نیازی به افزودن شکر به قهوه‌تان ندارید و این مزیتی است که هل را از دارچین متمایز می‌کند.

ترکیب کره و قهوه

امروز افزودن کره به قهوه طرفداران بسیاری پیداکرده است. ترکیبی که به کاهش وزن و لاغری منجر می‌شود. ترکیب ساده‌ای که تنها با افزودن مقداری کره به نوشیدنی قهوه و حل شدن آن درست می‌شود و بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته موجب کاهش چشمگیر وزن، افزایش انرژی و تمرکز ذهنی در افراد می‌شود؛ اما توصیه می‌شود افراد دارای چربی خون بالا با مشورت با پزشک خود این ترکیب را استفاده کنند.

ترکیب نمک و قهوه

بر اساس تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه صنعتی مونیخ، تنها 15 درصد تلخی قهوه از کافئین است و حجم بالای این تلخی از ترکیب اسید کلرژنیک لاکتون و فنیلندیان است که در زمان رُست یا برشته کاری قهوه به وجود می‌آید. تحقیقات دیگری اثبات می‌کند که تولید طعم‌های دیگر چون شیرین، ترش، شور و اومامی به شیوه‌ای یکسان صورت می‌گیرد اما طعم تلخی متفاوت از دیگر طعم‌ها با تولید یون کلسیم بر روی حسگرهای زبان، طعم تلخی را به مغز منتقل می‌کند. نمک به عنوان یکی از افزودنی‌های قهوه به دلایلی که همچنان ناشناخته باقی‌مانده است و تأثیری که بر حسگرهای زبان می‌گذارد، موجب می‌شود که طعم تلخی به مغز انسان منتقل نشود و با افزودن مقداری نمک به قهوه، طعم تلخی قهوه را کاهش می‌دهد.

ترکیب لیمو و قهوه یکی از افزودنی‌های قهوه

همچون نمک ترکیب مقداری آب‌لیمو و یا پوست آن به قهوه از تلخی آن می‌کاهد. این کار باعث می‌شود تا قهوه شما مقداری‌ترش مزه شود و با افزودن شیر و شکر می‌توانید از این ترکیب دلپذیر لذت ببرید.

ترکیب شیر نارگیل و قهوه

این ترکیب موجب غلیظ و مقوی شدن نوشیدنی شما می‌شود و باعث می‌شود تا ساعت‌ها احساس گرسنگی نکنید.

ترکیب تخم‌مرغ و قهوه

ترکیب تخم‌مرغ و قهوه یکی از نوشیدنی‌های مرسوم در میان مردمان اسکاندیناوی است که از محبوبیت بالایی نیز، برخوردار است. برای درست کردن این نوشیدنی جادویی یک تخم‌مرغ خام را با پودر قهوه و کمی آب ترکیب می‌کنید و سپس با افزودن آن بیشتری داخل قهوه‌جوش، بجوشانید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد. بعد از طی کردن این مراحل این ترکیب را صاف کنید و از نوشیدنی کهربایی‌رنگ، دلپذیر و سرشار از مواد مغذی، لذت ببرید.

ترکیب شیر غلیظ شده در افزودنی‌های قهوه

این ترکیب هرچند در آمریکا محبوبیت چندانی ندارد. اما در جنوب شرق آسیا، ویتنام و حتی در جنوب ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. شیر غلیظ شده که نسبت به شیرهای عادی از غلظت بالاتر و شیرینی بیشتری برخوردار است، طعم قهوه را کاملاً تغییر می‌دهد.

ترکیب آب گازدار و قهوه یکی از افزودنی های قهوه

این ترکیب با قهوه‌های سردم یکی از افزودنی‌های قهوه بسیار رایج است. ترکیب آب گازدار با آیس کافی حس بسیار خوبی از نوشیدن قهوه به شما می‌دهد. این ترکیب در فصل گرما بسیار دل‌نشین است.

ترکیب کاسنی و قهوه

ترکیب ریشه آسیاب شده گیاه کاسنی باوجوداینکه رنگ و طعم قهوه را تغییر نمی‌دهد. اما خواص درمانی بسیاری دارد و به کارکرد دستگاه گوارش کمک بسیاری می‌کند. نجف دریابندری نویسنده و مترجم ایرانی در کتاب «از سیر تا پیاز» در مورد این ترکیب می‌نویسد: «در اروپا در مواقع کمبود قهوه، مانند سال‌های جنگ جهانی اول و دوم، مواد دیگری دستِ قهوه می‌زدند یا به‌جای قهوه مصرف می‌کردند.

یکی از این مواد ریشه‌ی گیاهی است به نام کاسنی. ریشه‌ی برشته و ساییده‌ی کاسنی (که به فرانسه شیکوره (Chicoree) و به انگلیسی چیکوری (Chicory) نامیده می‌شود) مزه‌ی خاصی به قهوه می‌دهد که در اروپا بسیاری از نوشندگان قهوه با آن اُخت شده‌اند؛ این است که در بسیاری از قهوه‌فروشی‌های اروپا ریشه‌‌ی کاسنی برشته و ساییده هم عرضه می‌شود و نوشندگان قهوه آن را به مقدار دلخواه به قهوه‌ی خود اضافه می‌کنند. یک فایده‌ی این کار آن است که مقدار کافئین هر فنجان قهوه را کاهش می‌دهد و درعین‌حال رنگ و مزه‌ی قهوه را حفظ می‌کند.»

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *