قهوه بدون آسیاب

آسیاب کردن قهوه بدون آسیاب – 2

مجله قهوه – ما اینجا هستیم تا چند روش در مورد «نحوه خرد کردن قهوه بدون آسیاب» ارائه دهیم؛ بنابراین، کمی بیشتر با ما همراه باشید تا بیشتر قدم در راه تبدیل شدن به یک باریستای خودساخته بگذارید.

ایجاد یک فنجان قهوه عالی، همان تلاش علمی و یک اثر هنری است و مانند هر خلقت دیگر، چند قانون طلایی وجود دارد که اگر به‌درستی رعایت شود، تقریباً نتیجه نهایی بی‌نقص را تضمین می‌کند. وقتی صحبت از دانه قهوه‌ای سرنوشت‌ساز می‌شود که دنیا را با آهنگ‌های خود رقصیده است، چند مروارید خرد وجود دارد که از یک علاقه‌مند به قهوه به دیگری منتقل شده است. نوشیدنی‌های کافئین دور و نزدیک به این واقعیت گواهی می‌دهند که دانه‌های قهوه بلافاصله قبل از دم کشیدن، آسیاب می‌شوند و در فنجان قهوه خود عطروطعم بیشتری به وجود آورید.

در ادامه بخش دوم این مقاله را با هم می‌خوانیم:

از طریق وردنه خرد کنید

پایه اصلی در بیشتر خانوارها، وردنه به‌عنوان جایگزینی آسان برای آسیاب قهوه وارد می‌شود. میزان فشاری که به شما وارد می‌شود موفقیت در اندازه خرد شدن را تعیین می‌کند. کنترل ثبات اما مسئله‌ای مشکل است. فقط به یاد داشته باشید که قبل از شروع، مطمئن شوید که همه دانه‌های قهوه موردعلاقه شما در یک‌لایه قرارگرفته‌اند.

مراحل آسیاب کردن دانه‌های قهوه توسط وردنه

به مقدار دلخواه دانه‌های قهوه را در یک کیسه پلاستیکی شفاف قرار دهید، یا می‌توانید از کاغذ روغنی با مهروموم کردن آن از هر طرف استفاده کنید تا در همه جا پخش نشود. با یک کیسه شفاف، مزیت این است که می‌توانید اندازه چرخش را هنگام انجام مراحل بدون نیاز به باز کردن آن تماشا کنید.

مانند روش چکش، لوبیاها را با انتقال وردنه به لوبیا خردکرده، خرد کنید.

حالا به عقب و جلو بپیچید تا تکه‌های کوچکتر را در مواد قهوه خرد کنید. این کار را تکرار کنید تا به‌اندازه آسیاب دلخواه برسید.

نکات هوشمند

این می‌تواند گاهی اوقات به یک روش نسبتاً نامرتب تبدیل شود. توصیه می‌شود برای جلوگیری از هر نوع کشتار روی میز، دانه‌های قهوه را روی نوعی کاغذ یا دستمال قرار دهید. لبه‌ها را تا کنید تا وقتی بالای سر آن‌ها می‌چرخید هیچ‌چیز بیرون نریزد. یک کیسه فریزر پلاستیکی مهروموم شده می‌تواند به‌عنوان یک مورد مناسب برای دانه‌های قهوه در این شرایط باشد.

از ملات و هاون استفاده کنید

چند قدم به گذشته یا چند مرز به کشورهای قهوه نوش بروید. این احتمال زیاد است که شما با شخصی روبرو شوید که با استفاده از هاون و ملات دانه‌های قهوه خود را به صورت پودر درآورید. روش دستی مقداری نیروی کار می‌گیرد. در عوض، یک کنترل راحت را فراهم می‌کند. هر وقت از اندازه و قوام آسیاب راضی بودید می‌توانید متوقف شوید.

گام‌به‌گام با ملات و هاون

ملات را در حدود 1/4 پر کنید تا لوبیا از آن بیرون نریزد.

لوبیاها را با یک حرکت پیچشی از هاون خردکرده و خرد کنید.

فشار بیشتری وارد کنید و قهوه را دور آن بچرخانید تا به‌اندازه آسیاب موردنظر برسد.

نکات هوشمند

هنگام استفاده از این دستگاه، حتماً روی ملات را محکم بگیرید تا از لغزش آن جلوگیری شود. در ابتدا برای کنترل بهتر با تعداد کمی دانه قهوه شروع کنید زیرا آسیاب کردن آن آسان‌تر است. هنگامی‌که از اندازه و قوام راضی بودید، همیشه می‌توانید متناسب با نیازها و سلیقه خود چیزهای بیشتری اضافه کنید؛ اما مراقب باشید که آن‌ها را خیلی ریز خرد نکنید زیرا هنگام دم، اندازه خوبی از هر فیلتر عبور می‌کند.

از چاقو برای آسیاب دانه‌های قهوه استفاده کنید

اگر همه موارد دیگر از کار بیفتد، همه آشپزخانه‌ها معمولاً به چاقو مجهز هستند. اگرچه این فرآیند ممکن است کمی بیشتر از سایر موارد در لیست طول بکشد، اما نتایج به همان اندازه مفید هستند. نه – ما از شما نمی‌خواهیم دانه‌های قهوه را به قطعات کوچک خرد کنید. این یک روند دردناک از چند طریق خواهد بود و درنهایت می‌توانید به خود آسیب بزنید. برای این تلاش از قسمت تیز یا انتهایی تیز چاقو استفاده نکنید. در عوض، این قسمت صاف چاقویی است که شما نیاز دارید. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که کمی فشار وارد کنید و دانه‌های قهوه را همان‌طور که با حبه‌های سیر انجام می‌دهید با طرف صاف خردکرده و چاقو را به سمت خود بکشید.

گام‌به‌گام آسیاب حبوبات توسط چاقو

دانه‌های قهوه را روی آن قرار دهید.

اکنون از طریق قسمت مسطح چاقو، با فشار صاف، لوبیا را خرد کنید. مقداری دستمال‌کاغذی را روی چاقو قرار دهید تا لوبیا دور نماند.

حالا بعد از خرد شدن به قطعات، قسمت تیز چاقو را از داخل لوبیای خرد شده کمی به سمت خود بکشید. این کار را تکرار کنید تا به‌اندازه خرد شده برسید.

نکات هوشمند

مانند ابزارهای قبلی، هنگام استفاده از چاقو برای خرد کردن دانه‌های قهوه، ممکن است چند دانه را ببینید که در اطراف آشپزخانه شما پرواز می‌کنند. ابتدا حبوبات را مانند یک تخته برش روی یک سطح مطمئن قرار دهید. به‌طور طبیعی هرچه عرض تیغه چاقو بیشتر باشد، روند کار راحت‌تر خواهد بود. این یکی از هوشمندانه‌ترین گزینه‌هایی است که می‌توانید برای خرد کردن قهوه به آن متوسل شوید.

 


منبع: fried coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بدون آسیاب

آسیاب کردن قهوه بدون آسیاب – 2

مجله قهوه – ما اینجا هستیم تا چند روش در مورد «نحوه خرد کردن قهوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *