قهوه بدون آسیاب

آسیاب کردن قهوه بدون آسیاب – 1

مجله قهوه – ما اینجا هستیم تا چند روش در مورد «نحوه خرد کردن قهوه بدون آسیاب» ارائه دهیم؛ بنابراین، کمی بیشتر با ما همراه باشید تا بیشتر قدم در راه تبدیل شدن به یک باریستای خودساخته بگذارید.

ایجاد یک فنجان قهوه عالی، همان تلاش علمی و یک اثر هنری است و مانند هر خلقت دیگر، چند قانون طلایی وجود دارد که اگر به‌درستی رعایت شود، تقریباً نتیجه نهایی بی‌نقص را تضمین می‌کند. وقتی صحبت از دانه قهوه‌ای سرنوشت‌ساز می‌شود که دنیا را با آهنگ‌های خود رقصیده است، چند مروارید خرد وجود دارد که از یک علاقه‌مند به قهوه به دیگری منتقل شده است. نوشیدنی‌های کافئین دور و نزدیک به این واقعیت گواهی می‌دهند که دانه‌های قهوه بلافاصله قبل از دم کشیدن، آسیاب می‌شوند و در فنجان قهوه خود عطروطعم بیشتری به وجود آورید.

اگر به هر دلیلی به آسیاب قهوه در خانه خود دسترسی نداشته باشید، چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا این بدان معناست که شما تا پایان عمر به زندگی با یک فنجان متوسط ​​قهوه صبحگاهی سپرده شده‌اید؟ البته که نه!

چگونه می‌توان قهوه را بدون آسیاب ، خرد کرد

خرد کردن قهوه بدون آسیاب با چکش یا گوشت مناقصه

وقت چکش است این یکی از جالب‌ترین روش‌ها برای بیرون آوردن غارنشین داخلی است که در درون شما پنهان‌شده است. شاید لازم باشد در گاراژ یا کابینت‌های آشپزخانه خود دور بزنید. درحالی‌که واقعاً هر چکش‌کاری انجام می‌دهد، اما یکی با سر بازتر منطقی‌ترین گزینه است. اگر در خانه چکش ندارد، می‌توانید برای انجام کار به یک مناقصه کننده گوشت مراجعه کنید. این وسیله‌ای است که معمولاً قبل از پخت‌وپز برای نرم شدن گوشت استفاده می‌شود اما در این شرایط نیز متناسب با نیاز شما ترجمه می‌شود.

مراحل نحوه خرد کردن قهوه بدون آسیاب با چکش را انجام دهید

لوبیاها را درون کیسه‌ای ترجیحاً پلاستیکی قرار دهید.

اکنون با اعمال فشار محکم، لوبیاها را با چکش فشار دهید. به یاد داشته باشید که باقلا را نزنید وگرنه همه را خراب خواهید کرد.

این کار را تکرار کنید تا به‌اندازه آسیاب موردنظر برسد.

نکات هوشمند

اگرچه انکار این موضوع می‌تواند بسیار سرگرم کننده باشد، اما همچنین می‌تواند کمی سروصدا ایجاد کند.

یک حرکت هوشمندانه این است که ابتدا لوبیاها را در کیسه‌ای قرار دهید تا همه در پیشخوان آشپزخانه شما پراکنده نشود.

همچنین به یاد داشته باشید که کیسه را روی دستمال یا نوع محافظ دیگری قرار دهید. شما نمی‌خواهید به سطح زیر صدمه بزنید.

هرچند ثانیه یک‌بار توقف کنید تا سطح پیشرفت خود را مشاهده کنید. اگر این کار را نکنید ممکن است پودر خیلی ریز برای شما باقی بماند، یا آسیابی که برای استفاده بسیار ناهموار است.

هرد کردن قهوه بدون آسیاب توسط مخلوط‌کن

مخلوط‌کن یک شرکت‌کننده مشترک در بیشتر خانه‌ها در سراسر جهان است. این لوازم جانبی آشپزخانه در صورت نیاز دو برابر می‌شود و جایگزینی فوق‌العاده برای مخلوط‌کن قهوه است.

تیغه‌های مخلوط‌کن با دقت کمی شبیه به آسیاب قهوه از طریق دانه‌های قهوه بریده می‌شوند.

چند مخلوط‌کن نیز به شما امکان می‌دهد اندازه خرد کردن را تنظیم کنید و کنترل بیشتری بر نتیجه نهایی داشته باشید.

مرحله‌به‌مرحله چرخ لوبیا با مخلوط‌کن

تعداد کمی لوبیا را به ظرف مخلوط‌کن اضافه کنید.

مخلوط‌کن را کمی کج کنید تا مقدار بیشتری دانه قهوه به سمت مسیر تیغه حرکت کند و از یکدست شدن صافی اطمینان حاصل کند.

با استفاده از تکنیک «Pulse»، یعنی انفجارهای کوتاه و سریع، آسیاب کنید.

این کار را تکرار کنید تا به قهوه موردنظر برسید.

نکات هوشمند

توجه به کمبود چشمگیر آب در این فرآیند مهم است. یک ماده اصلی که معمولاً به روان کار کردن مخلوط‌کن کمک می‌کند؛ بنابراین مهم است که به یاد داشته باشید که هرچند ثانیه یک‌بار از مخلوط کردن فاصله بگیرید. لوبیا در مقابل انفجار طولانی‌مدت مخلوط‌کن، در کوتاه‌مدت خرد می‌شود. درب ظرف را بازکنید و روند تلاش خود را بررسی کنید. برای رسیدن به بهترین نتیجه، مخلوط‌کن را به سمت کناری کج کرده و بگذارید تا در کوتاه‌مدت پالس کند تا دانه‌های قهوه به دلیل گرمای ایجادشده در اثر اصطکاک نسوزند.

 


منبع: fried coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بدون آسیاب

آسیاب کردن قهوه بدون آسیاب – 2

مجله قهوه – ما اینجا هستیم تا چند روش در مورد «نحوه خرد کردن قهوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *