مجله قهوه – ما اینجا هستیم تا چند روش در مورد «نحوه خرد کردن قهوه بدون آسیاب» ارائه دهیم؛ بنابراین، کمی بیشتر با ما همراه باشید تا بیشتر قدم در راه تبدیل شدن به یک باریستای خودساخته بگذارید.
ایجاد یک فنجان قهوه عالی، همان تلاش علمی و یک اثر هنری است و مانند هر خلقت دیگر، چند قانون طلایی وجود دارد که اگر بهدرستی رعایت شود، تقریباً نتیجه نهایی بینقص را تضمین میکند. وقتی صحبت از دانه قهوهای سرنوشتساز میشود که دنیا را با آهنگهای خود رقصیده است، چند مروارید خرد وجود دارد که از یک علاقهمند به قهوه به دیگری منتقل شده است. نوشیدنیهای کافئین دور و نزدیک به این واقعیت گواهی میدهند که دانههای قهوه بلافاصله قبل از دم کشیدن، آسیاب میشوند و در فنجان قهوه خود عطروطعم بیشتری به وجود آورید.
اگر به هر دلیلی به آسیاب قهوه در خانه خود دسترسی نداشته باشید، چه اتفاقی میافتد؟ آیا این بدان معناست که شما تا پایان عمر به زندگی با یک فنجان متوسط قهوه صبحگاهی سپرده شدهاید؟ البته که نه!
چگونه میتوان قهوه را بدون آسیاب ، خرد کرد
خرد کردن قهوه بدون آسیاب با چکش یا گوشت مناقصه
وقت چکش است این یکی از جالبترین روشها برای بیرون آوردن غارنشین داخلی است که در درون شما پنهانشده است. شاید لازم باشد در گاراژ یا کابینتهای آشپزخانه خود دور بزنید. درحالیکه واقعاً هر چکشکاری انجام میدهد، اما یکی با سر بازتر منطقیترین گزینه است. اگر در خانه چکش ندارد، میتوانید برای انجام کار به یک مناقصه کننده گوشت مراجعه کنید. این وسیلهای است که معمولاً قبل از پختوپز برای نرم شدن گوشت استفاده میشود اما در این شرایط نیز متناسب با نیاز شما ترجمه میشود.
مراحل نحوه خرد کردن قهوه بدون آسیاب با چکش را انجام دهید
لوبیاها را درون کیسهای ترجیحاً پلاستیکی قرار دهید.
اکنون با اعمال فشار محکم، لوبیاها را با چکش فشار دهید. به یاد داشته باشید که باقلا را نزنید وگرنه همه را خراب خواهید کرد.
این کار را تکرار کنید تا بهاندازه آسیاب موردنظر برسد.
نکات هوشمند
اگرچه انکار این موضوع میتواند بسیار سرگرم کننده باشد، اما همچنین میتواند کمی سروصدا ایجاد کند.
یک حرکت هوشمندانه این است که ابتدا لوبیاها را در کیسهای قرار دهید تا همه در پیشخوان آشپزخانه شما پراکنده نشود.
همچنین به یاد داشته باشید که کیسه را روی دستمال یا نوع محافظ دیگری قرار دهید. شما نمیخواهید به سطح زیر صدمه بزنید.
هرچند ثانیه یکبار توقف کنید تا سطح پیشرفت خود را مشاهده کنید. اگر این کار را نکنید ممکن است پودر خیلی ریز برای شما باقی بماند، یا آسیابی که برای استفاده بسیار ناهموار است.
هرد کردن قهوه بدون آسیاب توسط مخلوطکن
مخلوطکن یک شرکتکننده مشترک در بیشتر خانهها در سراسر جهان است. این لوازم جانبی آشپزخانه در صورت نیاز دو برابر میشود و جایگزینی فوقالعاده برای مخلوطکن قهوه است.
تیغههای مخلوطکن با دقت کمی شبیه به آسیاب قهوه از طریق دانههای قهوه بریده میشوند.
چند مخلوطکن نیز به شما امکان میدهد اندازه خرد کردن را تنظیم کنید و کنترل بیشتری بر نتیجه نهایی داشته باشید.
مرحلهبهمرحله چرخ لوبیا با مخلوطکن
تعداد کمی لوبیا را به ظرف مخلوطکن اضافه کنید.
مخلوطکن را کمی کج کنید تا مقدار بیشتری دانه قهوه به سمت مسیر تیغه حرکت کند و از یکدست شدن صافی اطمینان حاصل کند.
با استفاده از تکنیک «Pulse»، یعنی انفجارهای کوتاه و سریع، آسیاب کنید.
این کار را تکرار کنید تا به قهوه موردنظر برسید.
نکات هوشمند
توجه به کمبود چشمگیر آب در این فرآیند مهم است. یک ماده اصلی که معمولاً به روان کار کردن مخلوطکن کمک میکند؛ بنابراین مهم است که به یاد داشته باشید که هرچند ثانیه یکبار از مخلوط کردن فاصله بگیرید. لوبیا در مقابل انفجار طولانیمدت مخلوطکن، در کوتاهمدت خرد میشود. درب ظرف را بازکنید و روند تلاش خود را بررسی کنید. برای رسیدن به بهترین نتیجه، مخلوطکن را به سمت کناری کج کرده و بگذارید تا در کوتاهمدت پالس کند تا دانههای قهوه به دلیل گرمای ایجادشده در اثر اصطکاک نسوزند.
منبع: fried coffee
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.