مجله قهوه – وقتی چیزی میخوریم یا مینوشیم آن را در دهان میگذاریم و مزه میکنیم. چشایی Gustatory اصطلاح فنی این امر است.
تجربیاتی که به دهان ما مربوط میشود مربوط به ذائقه است.
بااینحال، این یک کار مشترک با بینی ما است و درواقع بیشتر ایدههای ما در مورد «طعمدهندهها» در واقع بیشتر مربوط به سیستم بویایی است.
احتمالاً شما در مورد پنج سلیقهای که زبان مسئول آنهاست شنیدهاید: شیرین، ترش، نمک، تلخ و امامی.
در گذشته، «نقشه زبان» بهطور مکرر مورد تبلیغ قرار میگرفت که نشان میداد کدام قسمت از زبان مسئول کدام طعم است، اما این ایده اکنون بسیار مورد اختلاف است.
دهان مسئول «احساسات چشایی» در مقابل عطرها و طعمها است.
گسیختگی، صافی، ابریشمی و چسبندگی همه دامنه سیستم چشایی است. یک تجربه قهوه واقعاً استثنایی، دهان و بینی را درگیر و هیجانزده میکند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Gustatory
When we eat or drink something we put it in our mouth and taste it.
Gustatory is the technical term for this, referring to the experiences in our mouth that relate to taste.
It is, however, a joint venture with our nose and in fact most of our ideas about “flavours” actually have more to do with the olfactory system.
(You have likely heard of the big five tastes the tongue is responsible for: sweet, sour, salt, bitter, and umami.
In the past, a “tongue map” was frequently touted showing which part of the tongue was responsible for which taste, but this idea is now much disputed.)
The mouth is more responsible, however, for “taste feelings” as opposed to aromas and flavours. Astringency, smoothness, silkiness, and stickiness are all the domain of the gustatory system.
A truly exceptional coffee experience engages and excites both the mouth and the nose.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee