قهوه سیاه

میزان کالری در قهوه سیاه چقدر است؟

مجله قهوه – چه مقدار کالری در یک فنجان قهوه سیاه وجود دارد؟

پاسخ‌های کوتاه عبارت‌اند از: یا در حدود 5 یا در حدود 100 منفی، بسته به نوع نوشیدن این عدد متغیر است.

شاید با ایده ضد شهودی کالری منفی برای غذاهایی مانند کرفس، گریپ‌فروت یا کاهو آشنا باشید.

بااین‌حال هیچ‌یک از این میوه‌ها و سبزی‌های محبوب درواقع کالری منفی ندارند، بنابراین شما می‌پرسید چگونه قهوه می‌تواند کالری منفی داشته باشد؟

برای پی بردن به این مهم، ابتدا باید ماهیت آن را درک کنیم.

کالری چیست؟

کالری واحد اندازه‌گیری است که بیشتر از هر چیزی که مربوط به زیست‌شناسی است به یک واحد حرارتی انگلیس (Btu) شباهت دارد.

درواقع، معادل متریک Btu است. درجایی که Btu مقدار انرژی موردنیاز برای بالا بردن 1 پوند آب 1 درجه فارنهایت است و مقدار انرژی موردنیاز برای بالا بردن 1 کیلوگرم آب به میزان 1 درجه سانتی‌گراد است.

به هر چیزی که بسوزد می‌توان مقدار کالری اختصاص داد.

به معنای دقیق، پروپان، چوب، بنزین و غیره همه مقادیری از آن را دارند.

بااین‌حال، بدن ما توانایی هضم هر یک از این کالری‌ها را ندارد، بنابراین هضم نمی‌شود.

بسیاری از انواع فیبر موجود در میوه‌ها و سبزی‌های محبوب به‌طور مشابه هضم نمی‌شوند و بنابراین به ارتباطات مشترک بین غذاهای فیبری و افزایش کاهش وزن کمک می‌کنند.

به‌عبارت‌دیگر، 100 کالری حاصل از فیبر مانند کلم پیچ با 100 کالری از کره که با 100 کالری از یک منبع پروتئین بالا و غیره برابر و یکسان نیست.

از 100 کالری کلم پیچ، تنها قسمت نسبتاً کمی از آن می‌تواند توسط بدن متابولیزه شود، بقیه در درجه اول سلولز و سایر فیبرهای قابل‌هضم هستند که بدن نمی‌تواند آن‌ها را به انرژی قابل‌استفاده تبدیل کند.

در مورد غذاهای نشاسته‌ای، مملو از کربوهیدرات یا چربی‌هایی که بدن می‌تواند به‌راحتی به انرژی شیمیایی تبدیل کرده و به‌عنوان چربی ذخیره کند، نمی‌توان همین حرف را زد.

بنابراین، یک فنجان قهوه حدود 5 کالری به‌صورت کلی در خود دارد،

اما فقط بخشی از آن کالری قابل‌هضم است که آن را در گروه مواد غذایی کم‌کالری قرار می‌دهد.

کافئین دلیل کافئین پایین

خوب، عمدتاً کافئین، ترکیبات شیمیایی مرتبط و اسید کلروژنیک موجود در قهوه است.

کافئین و ترکیبات مشابه در قهوه متابولیسم‌های ما را از طریق آبشارهای پیچیده‌ای از واکنش‌های شیمیایی تحریک می‌کند که منجر به لذت ما می‌شود،

اما همچنین در بدن ما کالری سوزانده می‌شود.

مزایای دیگری برای متابولیسم و ​​کاهش وزن به‌صورت مهار اشتها و در مورد اسید کلروژنیک جلوگیری از جذب چربی و کربوهیدرات وجود دارد،

اما اندازه‌گیری این مزایا بسیار دشوارتر از میزان متابولیسم ساده است.

آنچه واضح است این است که 100 میلی‌گرم کافئین – در مورد مقدار کافی قهوه 8 اونسی – باعث می‌شود که انسان‌های سالم با تحریک متابولیسم 75 تا 150 کالری اضافی بسوزانند؛ بنابراین اگر کالری سوزانده شده از 5 کالری کل موجود در آن فنجان را کم کنیم، چیزی در محدوده منفی 70-145 کالری برای ما باقی می‌ماند.

بااین‌حال، با گذشت زمان بدن به مصرف کافئین عادت می‌کند، به‌خصوص هنگامی‌که کافئین هرروز در یک‌زمان معمول مصرف می‌شود.

بر همین اساس قهوه را می‌توان در زیرمجموعه نوشیدنی‌هایی با کالری منفی قلمداد کرد که نه‌تنها برای سلامتی بسیار مفید است؛ بلکه خاصیت چربی سوزی آن برای تناسب‌اندام و لاغری نیز بسیار مفید خواهد بود.


منبع: daily coffee news

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

شیرهای گیاهی

بررسی آینده شیرهای گیاهی – 2

مجله قهوه – برای برخی، یک فنجان قهوه بدون شیر کامل نخواهد بود. احساس دهان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *