مجله قهوه – وزارت كشاورزی آمریكا (USDA) در حال ارائه تغییرات گسترده در مقررات برنامه صدور گواهینامه ارگانیک است كه میتواند تأثیر عمیقی بر صنایع قهوه معمولی و ویژه داشته باشد.
استانداردها و آییننامههای جدید پیشنهادی در 5 آگوست منتشر شد و دوره اظهارنظر تا دوشنبه 5 اکتبر باز است. در صورت تصویب، این تغییرات اولین تجدیدنظر در مقررات صدور گواهینامه ارگانیک است که در سال 2000 مصوب شد.
بهطورکلی، آییننامه جدید نظارت سختگیرانهتری را در سراسر زنجیره تأمین محصولات معتبر-ارگانیک ازجمله اضافه کردن الزامات جدید رعایت و نظارت اضافی بر بازیگران زنجیره تأمین مانند تعاونیهای کشاورزی، صادرکنندگان و واردکنندگان یا تولیدکنندگان محصولات بسته بندی شده مانند رستریهای قهوه انجام میدهد.
سرویس بازاریابی کشاورزی (AMS)، بازوی USDA که نظارت بر برنامه ملی ارگانیک (NOP) را دارد، در این خصوص میگوید: «پیچیدگیهای زنجیرههای تأمین همراه با رشد بازار محصولات ارگانیک طی 20 سال گذشته، منجر به نیاز نظارت بیشتر شده است.»
پیشنهاد AMS در خصوص گواهینامه ارگانیک
AMS در این پیشنهاد نوشت: «رشد و پیچیدگی صنعت مدرن ارگانیک، محدودیتهای موجود در آئیننامههای ارگانیک را نشان داده و شکافهایی را در نظارت و اجرای مواردی که مقررات اصلی به آن پرداخته نمیشود، آشکار ساخت. فقدان استانداردهای روشن و مشخص در بخشهایی از آییننامهها گاه به تفسیرهای مختلف از مقررات، شیوههای متناقض و اجرای نابرابر در صنعت منجر شده است. زنجیرههای عرضه پیچیده آلی بهطور فزایندهای باعث کاهش شفافیت و ردیابی میشوند، اما این عناصر برای اعتماد به برچسب ارگانیک ضروری هستند. علاوه بر این، مشاغلی که بدون نظارت از NOP در زنجیره تأمین ارگانیک فعالیت میکنند، خطراتی را برای یکپارچگی ارگانیک ایجاد میکنند. این میتواند منجر به سوءاستفاده از محصول ارگانیک، از بین رفتن تمامیت ارگانیک و کلاهبرداری شود و مقررات در این قانون پیشنهادی برای رفع این خطرات طراحی شده است.»
طبق اعلام USDA، کل فروش محصولات ارگانیک در ایالاتمتحده از 3.4 میلیارد دلار در سال 1997 به 55.1 میلیارد دلار در سال 2019 رسیده است.
همراه با موز و کاکائو، قهوه یکی از انگشتشمار محصولات کشاورزی است که در درجه اول خارج از کشور تولید میشود و تحت استانداردهای «گروه تولیدکننده» برنامه ارگانیک قرار دارد و به کشاورزان خردهفروش این امکان را میدهد تا محصولاتی را به بازار عرضه کنند که بتوانند بهعنوان ارگانیک گواهینامه داشته باشند.
جدیدترین تحقیقات بازار از شرکتهایی مانند تحقیقات بازار متفقین و ReportLinker نشان میدهد که بازار قهوه ارگانیک USDA سال گذشته در ایالاتمتحده حدود 5.7 تا 6.8 میلیارد دلار بوده و رو به رشد است.
درحالیکه قهوه دارای مجوز ارگانیک تمایل به دریافت حق بیمه قیمت دارد، کمبود دادههای مربوط به هزینه و مزایای آن برای تولیدکنندگان قهوه، پردازندهها و رُستر ها همواره وجود دارد.
DCN قصد دارد در هفتههای آتی بیشتر در مورد این تغییرات پیشنهادی و تأثیرات احتمالی خاص آنها بر روی تولیدکنندگان قهوه، بازرگانان و رُستری ها ارائه دهد.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.