سلامتی قهوه

خواص و فواید سلامتی قهوه – 1

مجله قهوه – از پزشکان و کارشناسان پزشکی گرفته تا متخصصان تغذیه و مربیان ورزشی، فواید سلامتی قهوه در طی سال‌های گذشته توسط متخصصان پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی به‌خوبی اثبات‌شده است.

در طول سال‌ها، تحقیقات نشان داده است که چگونه محتوای آنتی‌اکسیدانی بالای قهوه می‌تواند امید به زندگی را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماری‌های خاص، ازجمله پارکینسون، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

امروزه، قهوه بخش مهمی از یک رژیم غذایی متعادل برای میلیون‌ها نفر در سراسر جهان است.

روند سلامتی و سلامتی جهانی که نسل‌های جوان به آن دامن می‌زنند، بسیاری را بر آن داشته است که از قهوه به‌عنوان یک گزینه سالم به‌جای نوشابه‌های شیرین استفاده کنند.

بااین‌حال، در سال‌های اخیر، بحث‌های زیادی در مورد چگونگی تأثیر قهوه بر سلامت انسان وجود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید سلامتی قهوه، با بیل موری، رئیس و مدیرعامل انجمن ملی قهوه (NCA) صحبت کردم که در ادامه می‌خوانید:

مزایای تغذیه‌ای قهوه و فواید سلامتی قهوه چیست؟

نوشیدن قهوه چه قبل از یک روز کاری، چه بعد از غذا، یا به‌عنوان تقویت‌کننده انرژی قبل از تمرین، قهوه دارای یکسری فواید تغذیه‌ای است.

بسیاری از این‌ها به میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌های قهوه مرتبط هستند.

آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامتی مهم هستند زیرا از اکسید شدن سلول‌ها توسط سموم، مواد شیمیایی و التهاب جلوگیری می‌کنند.

فرآیند اکسیداسیون سلول منجر به تولید «رادیکال‌های آزاد» می‌شود که اتم‌ها یا مولکول‌های جفت نشده، واکنشی هستند.

این‌ها می‌توانند در سلول‌ها جمع شده و صدمات جبران‌ناپذیری به وجود آورند. بااین‌حال، آنتی‌اکسیدان‌ها اکسید شدن سلول‌ها را متوقف می‌کنند و باعث کاهش تعداد رادیکال‌های آزاد در بدن انسان می‌شوند.

به همین ترتیب، یک رژیم غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان‌های زیاد می‌تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مرتبط با رادیکال‌های آزاد، ازجمله آرتروز، آلزایمر و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

فواید سلامتی قهوه از نگاه انجمن قلب آمریکا

به‌عنوان‌مثال، تحقیقات انجام شده در طی یک دوره 13 ساله توسط ژورنال انجمن قلب آمریکا نشان داد که افراد قهوه‌خور متوسط ​​(کسانی که روزانه بین دو تا چهار فنجان مصرف می‌کنند) 20٪ کمتر در معرض بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

به همین ترتیب، در تعدادی از کشورهای اروپایی مانند فنلاند، نروژ، لهستان و اسپانیا، قهوه بزرگترین منبع غذایی آنتی‌اکسیدان است.

در این کشورها بیش از 60٪ از مصرف متوسط ​​آنتی‌اکسیدان مصرف‌کنندگان را تأمین می‌کند.

به‌طور خاص، اسید کلروژنیک (آنتی‌اکسیدان مهمی که از پیشگیری از بیماری‌های قلبی پشتیبانی می‌کند) تقریباً به‌طور انحصاری در قهوه یافت می‌شود.

علاوه بر مزایای خاص آنتی‌اکسیدان‌های موجود در قهوه، همچنین تحقیقات فزاینده‌ای وجود دارد که حاکی از تأثیر قهوه بر امید به زندگی است.

یک مطالعه برجسته در سال 2012 توسط مجله پزشکی نیوانگلند نشان داد که زنانی که روزانه چهار تا پنج فنجان قهوه می‌نوشند 12٪ کمتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. برای مردان، این کاهش 16 بود.

مصرف حتی کم تا متوسط ​​- حتی به‌اندازه یک فنجان قهوه در روز – با کاهش 5 تا 6 درصدی همراه بود.

فواید سلامتی قهوه و انجمن ملی قهوه

بیل موری از سال 2014 رئیس و مدیرعامل انجمن ملی قهوه بوده است. او به من می‌گوید که با تعداد زیادی مطالعه، بارها و بارها ثابت‌شده است که قهوه دارای یکسری فواید سلامتی است.

او می‌گوید: «قهوه غذای اصلی است. من فکر می‌کنم بحث‌هایی از این قبیل در مورد فواید قهوه برای سلامتی، در کنار سطح بالایی از تحقیق، مواردی است که واقعاً برای پیشبرد صنعت موردنیاز است.»

سلامت جهانی با فواید سلامتی قهوه

طی چند سال گذشته، تمرکز بر سلامتی و رفاه یکی از روندهای تعیین‌کننده در بین جوانان بوده است.

درنتیجه، نگرش نسبت به غذا و نوشیدنی دچار تغییرات چشمگیری شده است.

مصرف‌کنندگان به‌طور فزاینده‌ای راحتی و هزینه‌های مربوط به کیفیت و سلامتی محصولات خود را که می‌خورند و می‌نوشند عوض می‌کنند.

گزارش اخیر در مورد روند غذا خوردن نشان داد که در گروه‌های سنی هزاره (25 تا 38 ساله) و نسل Z (18 تا 24 سال) 29٪ بیشتر از هر گروه سنی دیگر امتحان محصولات غذایی سالم را دارند.

همچنین این گروه‌ها قبل از تصمیم‌گیری برای خرید وقت بیشتری را صرف تحقیق در مورد محصولات سالم به‌صورت آنلاین می‌کنند.

برای بسیاری، قهوه در یک سبک زندگی متعادل و سالم نقش مهمی دارد.

این امر به‌ویژه در افزایش نوشیدنی‌های قهوه دم کرده سرد و آماده نوشیدن (RTD) مشهود است که توسط برخی به‌عنوان گزینه‌های سالم برای نوشیدنی‌های انرژی پذیرفته شده است.

یکی دیگر از مزایای قهوه در این زمینه این است که باعث افزایش کافئین نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌شود و درعین‌حال هیچ قندی (بدون اضافه شدن)، آنتی‌اکسیدان بیشتر و مواد شیرین‌کننده یا طعم‌دهنده‌های مصنوعی ارائه نمی‌دهد.

درحالی‌که گفتگوها در مورد تأثیرات جسمی و روانی کافئین برای مدتی ادامه داشته است، لازم به یادآوری است که چای، نوشابه و شکلات همگی حاوی آن هستند. این ماده تنها در قهوه یافت نمی‌شود.

میزان کالری قهوه

علاوه بر این، قهوه می‌تواند برای کسانی که می‌خواهند کالری دریافتی خود را کاهش دهند نیز مزایایی داشته باشد.

دانشکده بهداشت عمومی هاروارد اظهار داشت که متوسط ​​قوطی نوشابه شیرین شده با قند حاوی 150 کالری است.

در مقابل، یک وعده معادل قهوه (340 گرم) فقط حاوی 4 کالری است.

بدون افزودن قند یا شیرین‌کننده، تعویض یک قوطی نوشابه با یک فنجان 340 گرم قهوه می‌تواند به‌طور متوسط ​​146 کالری صرفه‌جویی کند و این‌یک گزینه عالی برای کنترل رژیم غذایی و کاهش وزن است.

علاوه بر این، قهوه حاوی مواد مغذی مهمی است که با بهبود انرژی و عملکرد مرتبط است، مانند منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های گروه B.

مطالعات نشان می‌دهد که سطوح بالاتر منیزیم می‌تواند عملکرد ورزشی را تقویت کند، درحالی‌که پتاسیم به حفظ توده عضلانی و کاهش فشارخون کمک می‌کند.

بااین‌حال، متأسفانه این روندهای سلامتی به‌طور جهانی موردبحث و بررسی قرار نگرفته‌اند.

بیل توضیح می‌دهد که به‌طور خاص، مکالمه در مورد سلامت و رفاه در کشورهای تولیدکننده اغلب محدود است.

وی به من می‌گوید: «در كشورهای تولیدکننده قهوه كه این فرهنگ‌های غنی قهوه وجود دارد،

تمركز بر روی مسائل بهداشتی بعد جدیدی به فرهنگ ارائه می‌دهد و ارزش زیادی را به‌کل صنعت می‌بخشد.»

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

شیرهای گیاهی

بررسی آینده شیرهای گیاهی – 2

مجله قهوه – برای برخی، یک فنجان قهوه بدون شیر کامل نخواهد بود. احساس دهان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *