مجله قهوه – اگر عاشق تخممرغ در زمان کریسمس هستید، از نوشیدنی اسپرسو لاته زرده تخممرغ لذت خواهید برد. آن را با خوبی از کف و شیر با یک ماده از تخممرغ پر میکنند.
زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
تعداد: 1
عناصر لاته زرده تخممرغ
- 2٪ شیر
- جوز هندی زمینی
- زرده تخممرغ (2/3 فنجان)
- اسپرسو دمکرده (1.5 اونس مایع)
دستورالعمل تهیه لاته زرده تخممرغ
- زرده تخممرغ و شیر را در پارچ بخار ریخته و با استفاده از عصای بخار آن را تا دمای 165 درجه فارنهایت گرمکنید.
- اسپرسو را آماده کرده و درون یک فنجان بریزید. مخلوط تخممرغ را روی اسپرسو اضافه کنید بدون اینکه کف آن تمام شود.
- کف را با قاشق روی قهوه بریزید و یک دانه جوز هندی اضافه کنید.
منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock
Eggnog Latte
If you love eggnog at Christmas time then you will enjoy this espresso drink. It is filled with foamy and milky goodness with a hint of eggnog.
Preparation Time: 5 minutes
Serves: 1
Ingredients:
- 2% milk
- Ground nutmeg
- Eggnog (2/3 cup)
- Jigger brewed espresso (1.5 fluid oz.)
Directions:
- Pour eggnog and milk in a steaming pitcher and warm to 165˚F by using a steam wand.
- Prepare espresso and pour into a cup. Add eggnog mixture onto espresso without all the foam.
- Spoon the foam onto the coffee and add a dash of nutmeg.
- مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
 
 مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazineاخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee newsآشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffeeآشنایی با تاریخچه قهوه history of coffeeآشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roastingآشنایی با برندهای قهوه coffee brandsآشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffeeآشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewingآشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafeآشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionaryآشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوهآشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionaryآشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffeeآشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessoriesآشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinderباریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل baristaمطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنیدآشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffeeآشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffeeبا ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشیدآشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffeeآشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffeeآشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffeeآشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffeeآشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffeeآشنایی با قهوه ترک turkish coffeeآشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french pressآشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropressآشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffeeآشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffeeآشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemexآشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka potآشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffeejamaica coffeeآشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffeeethiopia coffeeآشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
 مجله قهوه، نشریه تخصصی صنعت قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
مجله قهوه، نشریه تخصصی صنعت قهوه مجله تخصصی صنعت قهوه
				 
			 
		



































 
						
					 
						
					